اندروید 11 برای تلویزیون های هوشمند ؛ هر آنچه لازم است بدانید

اندروید ۱۱ در سپتامبر ۲۰۲۰ برای گوشی‌های هوشمند عرضه شد و مدتی بعد، توسعه‌دهندگان، این اندروید را برای تلویزیون‌های هوشمند نیز معرفی کردند. این نسخه از اندروید نسبت به مدل‌های قبلی خود دستخوش تغییرات و پیشرفت‌های زیادی شده بود و خیلی زود به محبوبیت رسید.

اگر شما هم می‌خواهید با قابلیت‌های اندروید ۱۱ و نسخه‌های جدیدتر اندروید در تلویزیون‌های هوشمند آشنا شوید، ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید.

ویژگی‌های اندروید ۱۱ برای تلویزیون

تلویزیون‌هایی که از سیستم عامل اندروید ۱۱ پشتیبانی می‌کردند، به‌روزرسانی‌های جدیدی را دریافت کردند. این تلویزیون‌ها از نظر سرعت، رابط کاربرپسند و ویژگی‌های امنیتی، نسبت به ورژن‌های قدیمی اندروید ارتقاء یافته بودند. برخی از ویژگی‌های این تلویزیون‌های اندروید شامل این مواردند:

  • رابط کاربری بهبود یافته: رابط کاربری این اندروید نسبت به نسخه‌های قبلی اصلاح شده و روی سادگی تمرکز دارد. این رابط کاربرپسند به کاربران این امکان را می‌دهد که بدون مشکل و به راحتی به برنامه‌ها، کانال‌ها و هر بخش دیگری دسترسی داشته باشند.
  • بهبود سرعت: اندروید ۱۱، بهبود عملکرد و سرعت را نیز برای کاربران فراهم کرد. این تلویزیون‌های هوشمند از زمان پاسخگویی سريع‌تری بهره می‌برند و تجربه روان‌تری را برای کاربر فراهم می‌کنند.
  • توسعه قابلیت‌های گیمینگ: اگر به گیمینگ علاقه‌مند هستید، اندروید 11 قابلیت‌های گیمینگ گسترده‌ای را برای تلویزیون‌های هوشمند به ارمغان می‌آورد. علاوه بر این، قابلیت Google Play Instant به شما اجازه می‌دهد بازی‌ها را قبل از نصب آن‌ها امتحان کنید. این گونه در فضای ذخیره‌سازی صرفه‌جویی می‌کنید و دسترسی سریع‌تری به بازی‌های جدید خواهید داشت.
  • بهبود حریم خصوصی و امنیت: اندروید 11 حریم خصوصی و امنیت را در نیز در اولویت قرار می‌دهد و به کاربران امکان کنترل بیشتری بر داده‌ها و اطلاعات شخصی‌شان می‌دهد. این سیستم عامل مجوزهای سخت گیرانه‌تری را برای برنامه‌ها در نظر می‌گیرد تا این برنامه‌ها تنها به داده‌ها و عملکردهای لازم دسترسی داشته باشند.

پیشنهاد مطالعه: تفاوت تلویزیون ایرانی با خارجی

نسخه‌های جدیدتر اندروید در تلویزیون‌ها

با پیشرفت تکنولوژی، نسخه‌های جدیدتری از اندروید به مارکت عرضه می‌شوند که در هر کدام از آن‌ها بسیاری از ایرادات نسخه‌های قبلی برطرف شده و ویژگی‌های جدیدی به آن‌ها اضافه شده است. بعد از اندروید ۱۱، ما شاهد اندروید ۱۲، ۱۳ و ۱۴ بودیم. در حال حاضر، نسخه ۱۴ متداول‌ترین نسخه اندروید برای تلویزیون‌ها است و به زودی شاهد ورژن ۱۵ اندروید در تلویزیون‌ها خواهیم بود.

پیشنهاد مطالعه: برترین برند تلویزیون

نحوه به‌روزرسانی اندروید تلویزیون 

به‌روزرسانی تلویزیون یکی از اقدامات مهمی است که بر عملکرد دستگاه تأثیر زیادی دارد. در حقیقت به‌روزرسانی تلویزیون باعث بهبود عملکرد دستگاه می‌شود و قابلیت‌های جدیدی را به آن اضافه می‌کند. تولیدکنندگان برندهای مختلف تلویزیون به طور منظم فایل‌های به‌روزرسانی را منتشر می‌کنند تا مشکلات نرم‌افزاری رفع شود و امنیت دستگاه بیشتر شود.

به‌روزرسانی اندروید تلویزیون کار سختی نیست و شما می‌توانید به راحتی این کار را انجام دهید. شما باید این موضوع را به خاطر بسپارید که نحوه آپدیت تلویزیون‌‌ها با برندهای مختلف، متفاوت است. این یعنی دستگاه‌هایی مانند سامسونگ، ال جی، اسنوا، جی پلاس، توشیبا، شارپ، تی سی ال، دوو، سونی، شیائومی و... روش‌های آپدیت مختلفی دارند و شما می‌توانید با توجه به دفترچه راهنمای دستگاه خود، اقدام به آپدیت اندروید تلویزیون نمایید. 

در حالت کلی شما می‌توانید برای به‌روزرسانی تلویزیون هوشمند خود ابتدا دستگاه را به اینترنت متصل کنید و سپس به قسمت تنظیمات مراجعه نمایید. در این قسمت، پشتیبانی را انتخاب کنید و پس از انتخاب گزینه Software update، به‌روزرسانی خودکار را برگزینید. تلویزیون شما به‌روزرسانی را در پس‌زمینه دانلود می‌کند و شما می‌توانید به سادگی آن را نصب کنید.

پیشنهاد مطالعه: انواع صفحه نمایش تلویزیون

نحوه به‌روزرسانی اندروید تلویزیون به صورت دستی

علاوه بر روش اتوماتیک و با استفاده از اینترنت، می‌توان به صورت دستی و با استفاده از فلش USB نیز اندروید تلویزیون را به‌روزرسانی کرد. شما باید ابتدا وارد سایت پشتیبانی آنلاین شوید و شماره تلویزیون خود را وارد نمایید. در این مرحله شما باید با انتخاب صفحه اطلاعات و دانلودها به سراغ Manuals & Downloads بروید و فایل به‌روزرسانی نرم‌افزار را در کامپیوتر یا لپ تاپ خود دانلود کنید. این فایل معمولاً فشرده است. در این مرحله شما باید به کامپیوتر یا لپ تاپ خود یک درایو فلش USB را متصل کنید و محتوای فایل دانلود شده را در فلش باز کنید.

پس از اتمام کار شما باید فلش USB را به تلویزیون متصل کنید و مطمئن شوید که فقط همین دستگاه USB به درگاه تلویزیون وصل است. با ریموت یا همان کنترل تلویزیون باید ابتدا Home یا Smart Hub را انتخاب کرده و سپس تنظیمات را در صفحه انتخاب نمایید. گزینه Software update و سپس Update now را برگزینید. در این مرحله شما پس از انتخاب گزینه اتصال USB، باید منتظر شوید که USB اسکن شود و پیامی به شما نشان داده شود. این پیام به منظور دنبال کردن سایر دستورات نشان داده می‌شود. در این مرحله شما با پیروی از دستورات، فرایند به‌روزرسانی را شروع خواهید کرد.

تلویزیون هوشمند شما پس از تکمیل فرایند به صورت خودکار خاموش می‌شود و به طور اتوماتیک روشن می‌شود. همین موضوع نشان می‌دهد که به‌روزرسانی به درستی انجام شده است. اگر بخواهید از این موضوع اطمینان حاصل کنید، می‌توانید در بخش تنظیمات تلویزیون خود گزینه Software update را انتخاب کرده و سپس Update now را برگزینید. دستگاه به شما نشان خواهد داد که از آخرین به‌روزرسانی بهره‌مند است. 

پیشنهاد مطالعه: بهترین تلویزیون برای گیمینگ

سخن پایانی

اندروید 11 مجموعه‌ای از ویژگی‌ها و پیشرفت‌های هیجان انگیز را به ارمغان آورد و توانست تلویزیون‌های هوشمند را به یک سرگرمی قدرتمند تبدیل کند. این ورژن با بهبود رابط کاربری، قابلیت‌های حریم خصوصی و سرعت، در زمان خود خیلی درخشید. البته از آنجایی که تلویزیون‌های هوشمند دائما در حال پیشرفت هستند، با گذشت زمان، اندروید ۱۱ نیز جای خود را به تلویزیون‌های جدیدتر با اندروید ۱۲، ۱۳ و ۱۴ داد. این نسخه‌های جدیدتر هم اکنون بسیار پرطرفدار هستند و تجربه لذت‌بخشی از کار با تلویزیون هوشمند را برای کاربران فراهم می‌کنند.

برای خرید تلویزیون کلیک کنید

سوالات متداول

1. آیا تلویزیون‌های اندروید قیمت بالاتری دارند؟

بله تلویزیون‌های هوشمند اغلب با قیمت‌های بالاتری نسبت به مدل‌های ساده عرضه می‌شوند. با این حال، ویژگی‌های پیشرفته این تلویزیون‌ها، ارزش صرف هزینه اضافی را دارد.

2. معایب تلویزیون‌های اندروید چیست؟

کار با این تلویزیون‌ها به دانش فنی بیشتری نسبت به تلویزیون‌های معمولی نیاز دارد. علاوه بر این، تلویزیون‌های اندروید به آپدیت منظم نیاز دارند و در صورت ذخیره بیش از حد برنامه‌ها، امکان باگ یا مشکلات فنی در آن‌ها وجود دارد.

3. آیا اندروید ۱۱ الان منسوخ شده؟

اندروید ۱۱ یک سیستم عامل با مزایای گسترده بود، اما اکنون با وجود عرضه نسخه‌های جدیدتر، این نسخه از اندروید چندان رایج نیست.