همکاری بروزکالا با جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها

image
image
image
image
image
image

مرزهای ایران تنها یک خط نیستند

هدف ما جلوگیری از افزایش قشر آسیب دیده اجتماعی و برابری آموزشی است

image
image
image
image
image
image
خونه مادری

خونه مادری اسم یه مکان نیست

حوزه فعالیت “خونه مادری” محدود به فعالیت های مراقبتی نیست بلکه شامل فعالیت های درمانی، آموزشی، حمایتی، مشاوره خانواده و اعتیاد می شود.

image
image
image
image
image
image
منش بروزکالا

فعالیت‌های خیریه بروزکالا

همانطور که می دانید همه افراد جامعه در قبال آسیب های اجتماعی از جمله اعتیاد و کارتن خوابی مسئول هستند. با توجه به همین مسئولیت، فروشگاه اینترنتی بروزکالا به این مهم توجه خاصی نشان داده و بر آن است تا مسئولیت های اجتماعی خود را در قبال حل معضلات اعتیاد و کارتن خوابی به نحو احسن ایفا کند. لذا این فروشگاه اینترنتی با مرکز خیریه جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها همکاری نموده و در تمامی کمپین های این مرکز خیریه شرکت خواهد کرد و محصولات مرکز خیریه جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها را به فروش خواهد رسانید. فروشگاه اینترنتی بروزکالا مانند هر کسب و کار دیگری که در جامعه امروز به فعالیت می پردازند می تواند از قدرت خود برای حل مشکلات جامعه و بهبود محیط زندگی افراد کارتن خواب استفاده کند. این فروشگاه به توجه به علاقه ای که به امور خیریه و نیکوکاری دارد همواره سعی داشته است تا در قبال جامعه خود را مسئول بداند. مدیران فروشگاه اینترنتی بروزکالا بر این باورند که ایجاد تغییرات مثبت در جامعه ای که در آن فعالیت می کنند جزو وظایف اصلی آنهاست.

نقطه صفر مرزی

پروژه‌ی «نقطه صفر مرزی» از اوایل ۱۳۹۶،با شعار «مرزهای ایران تنها یک خط نیستند»، جهت جلوگیری از افزایش کارتن خوابی و برابری آموزشی فعالیت خود را در زمینه تهیه لوازم التحرید و لوازمآموزشی برای دانش آموزان مناطق صفرمرزی شروع به کار کرده است.

بیشتر

خونه مادری

خونه مادری خونه ی امن برای مادران و کودکان آسیب دیده اجتماعی است. خونه مادری خونه ی پر مهر و محبتی است که با آغوش باز پذیرای کودکان آسیب دیده کارتن خواب می باشد و مادران را ترغیب به سپردن کودکان و سالم سازی محیط زندگی آنها می کند. فعالیت های مراقبتی، درمانی، آموزشی، حمایتی، مشاوره خانواده و اعتیاد از فعالیت های مهم ارائه شده این مرکز می باشد. خونه مادری با در اختیار قرار دادن پزشکان عمومی، ماما، بهیار و پرستار، آموزش کودکان توسط مربیان دلسوز آموزش دیده، مرتفع سازی مشکلات تغذیه ای و غیره سعی دارد خانه ای گرم برای مادران و کودکان آسیب دیده کارتن خواب بسازد.

بیشتر

بوی عیدی

یکی دیگر از پروژهای جمعیت طلوع‌بی‌نشان‌ها «بوی عیدی» و از از فعالیت‌های کودکانه است که هر سال در آستانه سال نو با تهیه لباس عید، بسته ارزاق، کیف و کفش و … در قالب جشن استقبال از سال نو برگزار می‌شود

بیشتر
features

جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها

مرکز خیریه طلوع بی‌نشان‌ها با اجرای هفت مرحله جذب، سرپناه، درمان، آموزش، اشتغال، بازگشت به خانواده و بازگشت به جامعه افراد درگیر بیماری اعتیاد و کارتن خوابی را به اجتماع باز می‌گرداند. این مرکز با شعار "بی تفاوت نباشیم" و اعتقاد بر اینکه در طلوع یک بعلاوه یک، دو نمیشه بلکه یازده میشود با باور اینکه من و تو در کنار هم دو نفر نیستیم بلکه یازده نفر هستیم" سعی در آموزش و آگاهی دادن به افراد جامعه دارد تا به کمک آنها بتواند افراد آسیب دیده کارتن خوابی را به اجتماع بازگرداند. جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها یکی از مراکز خیریه ای است که به صورت تخصصی روی موضوع اعتیاد و کارتن خوابی کار می کند و در تلاش است که با حفظ تمرکز خود روی این مقوله افراد بیشتری را وارد فرآیند درمان و بهبود کند. جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها به منظور برقراری ارتباط با افرادی که به طور همزمان درگیر اعتیاد و کارتن خوابی هستند از فرآیند توزیع غذا استفاده می کند. با این تفاسیر می توان فعالیت جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها را به دو دسته اصلی تقسیم کرد:
1- فعالیت های با رویکرد حمایتی
2- فعالیت های با رویکرد اجتماعی
در دسته اول، افراد آسیب دیده از کارتن خوابی گنجانده می شود. اعتقاد جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها بر این است که مردان، زنان و کودکان کارتن خواب به نوعی قربانی یک فرایند اجتماعی هستند. قربانی فرآیند اجتماعی به این معناست که بسیاری از فاکتورهای اجتماعی روی تصمیمات شخصی فرد تاثیر می گذارند و فرد را به کشیده شدن در فرآیند ارتکاب جرم یا مصرف مواد سوق می دهد. جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها برای کمک به افراد آسیب دیده‌ای که قربانی کارتن خوابی شده اند 7 مرحله را پشت سر می گذارد که شامل مراحل جذب، سرپناه، درمان، آموزش، اشتغال، بازگشت به خانواده و بازگشت به جامعه است. افراد کارتن خواب با طی کردن این 7 مرحله درمان و به اجتماع باز می گردند. اما در دسته دوم، جمعیت طلوع بی‌نشان‌ها روی انجام فعالیت های اجتماعی تمرکز دارد. فعالیت های اجتماعی این مرکز با دو شعار "بی تفاوت نباشیم" و " ۲ ≠ ۱+۱ ; ۱۱= ۱+۱" شروع می شود که سعی در آموزش و آگاهی دادن افراد جامعه دارد و سعی در تفهیم این موضوع دارد که بخش آسیب دیده جامعه بخش جدا شده از اجتماع نیست و همه افراد ممکن است در بازه های زمانی گوناگون از این اتفاق آسیب ببینند.
از طرف دیگر، همه افراد جامعه ما نسبت به این آسیب مسئول هستند. نتیجه ای که مرکز فعالیت‌های حمایتی طلوع از اجرای هر دو فعالیت رویکرد حمایتی و فعالیت رویکرد اجتماعی بدست آورده است این است که کارتن خوابی که این مرکز تحت حمایت خود قرار می دهد به فردی مسئولیت پذیر تبدیل می شود که ضمن پذیرش مسئولیت های اجتماعی خود به ارتقاء و بهبود همدردان خود کمک می کند و سعی دارد که این افراد را از کارتن خوابی نجات دهد.

image
image
image